De accommodatie

  1. Home
  2. /
  3. De accommodatie

Ooit bood dit gebouw een veilig onderkomen voor het kostbare materieel van de boer opa Kip, waaronder zijn trekker en ploeg. Nu is de vrijstaande accommodatie een gezellige en ruime plek voor iedereen die wil genieten van de Achterhoekse natuur.

Accommodatie voor 6 tot 10 personen. En meer.

De accommodatie is geschikt voor 6 tot 10 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met eigen douche en wastafel. Er zijn twee aparte toiletten: 2 zittoiletten en 2 urinoirs. De keuken is van vele gemakken voorzien, in de gezellige huiskamer kan iedereen samenkomen en onder de overkapping kun je nog lang buiten zitten bij een knetterend vuurtje in de vuurkorf.

Ben je in het voorjaar en de zomer met een grotere groep dan 10 personen? Neem dan je eigen tent, caravan of camper mee en breid zo de capaciteit uit!

Sfeervolle slaapkamers

Laat je verrassen door de verschillende interieurs van de slaapkamers. Alle slaapkamers zijn lekker knus en volledig ingesteld om jou een perfecte nachtrust te geven.

Ruime keuken

Pizza uit de oven of samen uitpakken met een groots diner? De keuze is aan jou! De keuken is van alle gemakken voorzien: van een 6-pits fornuis tot ruime werkbladen.

Gezellige huiskamer

Samen eten, relaxen, een spelletje doen, aan de bar hangen, een muziekje draaien of een dansje wagen. Wat je plan ook is, het kan in de grote en gezellige huiskamer.

Ervaar de rust van de natuur

Maak een wandeling, speur naar bosdiertjes, spot de grote vissen en neem de natuur in je op.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond en krijg een idee van hoe de accommodatie ingedeeld is. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Samen eten en borrelen op het terras

Uitgebreid barbecueën, spelletjes spelen of gezellig rond de vuurkorf zitten. Maak de mooiste herinneringen op het terras!

Prachtige omgeving, een mooi ingerichte en zeer ruime hoeve met alle gemakken.

Ruud Kunkels

via Facebook

Supermooie plek in het groen. De hoeve is van alle gemakken voorzien en uiterst smaakvol ingericht, echt een plaatje. De keuken is ook lekker groot en perfect om uitgebreid te koken voor een groter gezelschap.

Camille Seebregts

via Facebook

Wat n heerlijke stek en van alle gemakken voorzien. Rust en ruimte? Dan kom je hier tot je recht!

Jurgen Tetteroo

via Facebook

Interesse in een verblijf bij De Familie Kip?

Menu