Zakelijk

  1. Home
  2. /
  3. Zakelijk

Locatie voor workshops, vergaderen en teambuilding

De perfecte locatie voor trainingen, workshops, fotografie of film, maar ook voor teambuilding met de mogelijkheid om te overnachten en te kanoën. Alles kan bij De Familie Kip!

Inspiratie in de natuur

Ooit bood het gebouw een veilig onderkomen voor het kostbare materieel van de boer opa Kip, waaronder zijn trekker en ploeg. Nu is de vrijstaande accommodatie een gezellige en ruime plek voor iedereen die geïnspireerd wil worden midden in de prachtige natuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact met ons op!

Van yoga tot vergadering

Een creatieve brainstorm midden in het groen. Een yogaretraite in alle rust met vrolijk zingende vogeltjes op de achtergrond. Een inspirerende schildercursus in de wondermooie natuur. Een teambuildingsdag met kano’s en spellen op het terrein. Mét of zonder overnachting. Het kan bij De Familie Kip! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Binnen én buiten

In de accommodatie is voldoende ruimte om eens op een ander manier te vergaderen of workshops te geven. Schijnt het zonnetje? Ga dan lekker naar buiten en neem plaats onder de overkapping of in de schaduw van een van de indrukwekkende bomen. Toe aan een pauze? Maak dan een gezonde wandeling op het terrein en in de natuurrijke omgeving.

Interesse? Neem hieronder contact met ons op!

Menu