Naar bed gaan in volledige stilte en weer wakker worden met vrolijk zingende vogeltjes? Dat kan bij De Familie Kip. En slapen is bij ons altijd sfeervol en lekker knus. Iedere slaapkamer heeft namelijk een eigen stijl. Kies zelf in welke slaapkamer je wil slapen!

Slaapkamer 1: een 'hout-thentieke' nachtrust

Deze knusse kamer straalt veel warmte uit. Het vele hout in combinatie met de Delfts blauwe bordjes maken de kamer erg gemoedelijk. Zo wordt lekker slapen wel heel gemakkelijk! De kamer is voorzien van een badkamer.

Slaapkamer 1 in het kort

Tweepersoonsbed

Dekens en kussens

Bedlinnen

Douche en wastafel

Centrale verwarming

Slaapkamer 2: dromen in het groen

In de grootste slaapkamer houd je het gevoel van buiten nog even vast. Met veel planten en groen lijkt het net alsof je nog door de mooie natuur wandelt. Het grote bed, het stapelbed en de ruime badkamer zorgen ervoor dat je bijna je kamer niet meer uit wil!

Slaapkamer 2 in het kort

Tweepersoonsbed

Stapelbed

Dekens, kussens en bedlinnen

Douche

Dubbele wastafel

Centrale verwarming

Slaapkamer 3: rijkelijk slapen

Deze kamer brengt de koningin in je naar boven. Of koning natuurlijk. De combinatie van goud en blauw is ideaal voor een goede nachtrust. In een slaapkamer met veel blauw worden mensen namelijk het meest gelukkig en positief wakker!

Slaapkamer 3 in het kort

Tweepersoonsbed

Stapelbed

Dekens en kussens

Bedlinnen

Centrale verwarming

Neem sokken of sloffen mee

Tip van De Familie Kip: neem lekker warme sokken of sloffen mee. Als je in de ochtend uit bed stapt, kun je door de mooie en karakteristieke vloer snel koude voeten krijgen.

Meer slaapplekken nodig?

Op het terrein is voldoende ruimte om je eigen tent, caravan en/of camper op te zetten. Interesse? Geef het aan in je reserveringsaanvraag of neem contact met ons op.

Interesse in een verblijf bij De Familie Kip?

Menu