Over ons

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Het verhaal van de Familie Kip

Lang geleden was dit terrein de hoeve van het boerenechtpaar Hendrik en Riek Kip. Ze werkten hard en waren trots op hun land. Nadat ze trouwden, kregen ze twee kinderen. Uiteindelijk kwam de hoeve in handen van de zoon. Hij was geen boer, maar deed zijn best om het landgoed op een andere manier optimaal te benutten. Daarna was het de beurt aan de dochter.

Ondertussen waren de dierbare boerderij en het bijgebouw aan een flinke opknapbeurt toe. De dochter besloot haar schouders eronder te zetten, samen met haar gezin. Timmeren, schilderen, slopen en weer opbouwen: ruim tien jaar deden ze erover. Alles zelf. Met z’n vieren, en met hulp van vrienden en familie.

En nu? Nu staat er een prachtige accommodatie waar ze trots op zijn. En die ze graag met jou willen delen. Voel je welkom bij De Familie Kip!

Wij zijn Vera en Rick

Wij zijn de kleinkinderen van de familie Kip. We hebben van deze mooie locatie niet alleen een sfeervol vakantiehuis gemaakt, maar het is ook een inspirerende vergader- coach-, shootlocatie en nog zoveel meer.

Heb je vragen? Dan staan we graag voor je klaar! Vul het contactformulier in, mail ons via info@defamiliekip.nl of bel op +31 6 83 56 37 77.

0

Spijkers

0%

Liefde

0

Blikken verf

Menu